Takuuehdot

1. Yleisesti tuotteillamme on yhden (1) vuoden takuu

Yleisesti tuotteillamme on yhden (1) vuoden takuu, ellei tuotteen kohdalla toisin mainita. Tuotteiden takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Asiakas on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta.

2. Takuu alkaa aina ostopäivästä

Takuu alkaa aina ostopäivästä (Postin tai Matkahuollon) kautta toimitettavat tuotteet tai kun tuote noudetaan meiltä tai tuote kuljetetaan asiakkaalle. Pääsääntöisesti vaihdamme viallisen tuotteen samanlaiseen tai korvaavaan vastaavilla ominaisuuksilla varustettuun tuotteeseen.

3. Vaihdetun tuotteen takuu

Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.

4. Takuu ei korvaa

Takuu ei korvaa kulumisesta, ohjelmisto-, asiakkaan omasta asennus-, käyttöönotto- tai käyttövirheestä aiheutuneita vikoja.

5. Takuutuotteen tulee aina olla alkuperäisessä kunnossa

Takuutuotteen tulee aina olla alkuperäisessä kunnossa. Kaikki asiakkaan suorittamat tuotteeseen kohdistuvat parannukset tai modifikaatiot eväävät takuun kyseiseltä tuotteelta.

6. Takuupalautukset

Takuupalautuksissa on aina ensin otettava yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@turvamyynti.com tai puh. 040 5353 188 mahdollisen vian selvittämiseksi. Saat tarkemmat palautusohjeet asiakaspalvelustamme. Tarkastamme aina ensin tuotteen kerrotun vian osalta. Palautuksiin on liitettävä yhteystiedot, vikaseloste ja kopio kuitista. Palautukset on pakattava huolellisesti!

7. Aiheeton takuupalautus

Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme 30 €  käsittelykulut sekä Postin tai Matkahuollon perimät toimituskulut. Myös mahdolliset valmistajan tai huoltoliikkeen kulut veloitetaan, mikäli tuotteella on oma valtuutettu takuuhuolto.

8. Erikoistuotteiden vastuu

Pohjois-Suomen Hälytys- ja Kiinteistökeskus Oy ei ota mitään vastuuta erikoistuotteiden kuten kulunvalvonta-, hälytysjärjestelmä- ja kameravalvontatuotteiden asennuksessa, käyttöönotossa tai käytössä sattuneista virheistä, tapaturmista tai vahingoista. Tuotteet on tarkoitettu valtuutettujen asiantuntijoiden ja ammattilaisten asennettavaksi ja loppukäyttäjän jäljempänä asiakkaan asianmukaisesti käytettäviksi.

Pohjois-Suomen Hälytys- ja Kiinteistökeskus Oy pidättää oikeuden takuuehtojen muutoksiin.