Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Pohjois-Suomen Hälytys- ja Kiinteistökeskus Oy
Kauppatie 23
93400 Taivalkoski
Puh. 040 5353 188
asiakaspalvelu@turvamyynti.com

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään viiden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Turvamyynti.com asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:
Asiakassuhteen hoitaminen
Tutkimustoiminta
Pohjois-Suomen Hälytys- ja Kiinteistökeskus Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden markkinoinnin, mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaamiseen.

Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Asiakkaan yksilöivät tiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti ja yrityksen tai yhteisön nimi)
  • Rekisteröityneillä asiakkailla käyttäjätunnus ja salasana
  • Tuotteita / palveluita ostaneilta ostoon liittyvät tiedot ostetuista tuotteista sekä tilauskohtaiset laskutus/toimitusosoitetiedot
  • Asiakkaan itse antamat personoivat tiedot sekä asiakkaan ostohistorian mukaan kerätyt tiedot
  • Verkkosivustomme käytöstä kerättävä tieto asiakkaan käyttäytymisestä

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään asiakkaalta itseltään rekisteröitymisen yhteydessa, tilauksen yhteydessä, asiakkaan oman asiakastilin kautta sekä asiakkaan ollessa yhteydessä asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostitse. Lisäksi asiakkaaseen liittyviä tietoja kerätään automaattisesti asiakkaan käyttäessä verkkosivujamme. Tietoja päivitetään julkisista osoitelähteistä, kuten postin osoiterekisteristä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterin tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle. Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Pohjois-Suomen Hälytys- ja Kiinteistökeskus Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopio. Tarkastuspyyntö tulee osoittaa kirjallisesti rekisterin ylläpitäjälle. Tietoja voi pyytää kerran vuodessa.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Asiakas voi päivittää omia yhteystietojaan Turvamyynti.com verkkokaupan kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Muiden tietojen osalta korjausta voidaan pyytää asiakaspalvelustamme (asiakaspalvelu@turvamyynti.com tai  040 5353 188) tai olemalla yhteydessä rekisterin ylläpitäjään.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan.

Kiellot / suostumukset voi osoittaa suoraan asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@turvamyynti.com tai  040 5353 188).